Fiskefrikadeller med kartofler, løgkompot og smørsauce

4 Personer

Ingredienser: 
8 Launis fiskefrikadeller
800 g. kartofler
½ bdt. persille
1 dl. hvidvin
30 g. sukker
350 g. løg
2 store spsk. sennep
1 spsk. mayonnaise
50 g. smør
1 hakket løg
5 hakkede mandler

Tilberedning:
Løgene skæres i skiver og koges møre i hvidvin
sammen med sukker. Sigtes og køles af. Vendes
sammen med sennep og mayonnaise og smages til
med salt og peber.

Kartofler koges og vendes med hakket persille.

Smør koges op med hakket løg og mandler som brunes.

Fiskefrikadeller anrettes med kartofler, løgkompot
og smørsauce.

 

 

 

Instagram

Fang os på instagram.com/launis_1958

Instagram

Follow us on: instagram.com/launis_1958

Kontakt os

Send os en mail nedenfor, så kontakter vi dig snarest

(*)
(*)
(*)