Fiskefrikadeller med pommes frites og røget salt

4 Personer

Ingredienser:
4 fiskefrikadeller
10 store bagekartofler 

Chutney: 
2 røde peberfrugter
2 rødløg
1 squash
1 aubergine
2 fed hvidløg
1 dl. lagereddike
1 dl. sukker
1 dl. tomatpure
røget salt 

Tilberedning:
Alle ingredienser til chutney skæres i tern og koges
sammen i ca. ½ time, køles af og smages til.

Bagekartofler skæres i pommes frites og udvandes i  
ca. 1 time, steges derefter i olie til de er sprøde. 

Fiskefrikadeller varmes og anrettes med chutney og
pommes samt drysses med røget salt.

Instagram

Fang os på instagram.com/launis_1958

Instagram

Follow us on: instagram.com/launis_1958

Kontakt os

Send os en mail nedenfor, så kontakter vi dig snarest

(*)
(*)
(*)