Lakseroulade med kaviar

4 Personer

Ingredienser: 

300g røget laks i skiver 
100g Launis kaviar rød 
1 ½ dl. creme fraiche 18% 
2 blade husblas 
1 spsk. citronsaft
Dild/persille/purløg
Salt og peber
Dressing:
1 ½ dl. creme fraiche røres med kaviar,
hakket dild eller persille eller purløg
samt salt og hvid peber.

Tilberedning:
Laksen bredes ud i en kvadrat på et stykke bagepapir. 
Creme fraiche, kaviar, citronsaft, salt og peber blandes. 
Husblas udblødes i koldt vand, lunes i vandbad og tilsættes
blandingen, som lægges ud på laksen i et tyndt lag. 
Herefter rulles laksen og stilles koldt et par timer. 
Serveres med groft brød.

Instagram

Fang os på instagram.com/launis_1958

Instagram

Follow us on: instagram.com/launis_1958

Kontakt os

Send os en mail nedenfor, så kontakter vi dig snarest

(*)
(*)
(*)