Rejer på toast med safrancreme

2 Personer

Ingredienser:
200g Launis rejer
1 citron
2 dl olivenolie
4 tomater
1 tsk. lys balsamico
1 fed hvidløg
Ingefær
1 bdt. persille
3 dl creme fraiche
Safran - ca. 30 tråde
4 skiver lyst brød  


Tilberedning:
Marinaden laves af oliven olie, tilsat fint reven citronskal
og -saft. Læg de pillede rejer i marinaden og lad dem
trække i min. 1 time.

Til cremen hældes den lyse balsamico i en skål med safran
og trækker i 20 min. - Kom derefter creme fraiche i og smag
til med salt, peber og revet hvidløg. Brødet ristes på
brødrister eller på en næsten tør pande.

Skiver af tomat lægge på brødet. Rejerne sigtes fra lagen
og anrettes på tomaterne, pynt med safrancreme. 

Instagram

Fang os på instagram.com/launis_1958

Instagram

Follow us on: instagram.com/launis_1958

Kontakt os

Send os en mail nedenfor, så kontakter vi dig snarest

(*)
(*)
(*)