Rejesalat med avocado

Ingredienser:
til 4 personer

300 g Launis Rejer 
1 Porre, fintsnittet 
3 avocadoer i små tern 
Dressing: 
2 spsk. citronsaft 
3 dl. creme fraiche eller skyr
Salt og peber 
1 fed hvidløg, presset 
1 spsk. HP sauce
 
Tilberedning:
Rør dressingen sammen og smag den til. Vend dressingen
med rejer, porre og avocado-tern. 
Anrettes evt. på et fad, hvor der lægges en frisk sprød
salat på fadet, anret med rejesalaten og pynt med f.eks.
hakket avocado eller små cherrytomater i både, lidt dild
eller hvad du har lyst til. 

Serveres med et stykke lunt flutes.


Instagram

Fang os på instagram.com/launis_1958

Instagram

Follow us on: instagram.com/launis_1958

Kontakt os

Send os en mail nedenfor, så kontakter vi dig snarest

(*)
(*)
(*)