Thailandsk rejesalat

4 personer

Ingredienser:
250 g Launis rejer
4 tomater
1 rødløg
3 skoleagurker el. 1 alm. agurk
1-3 små chili
1 salathoved
1 håndfuld koriander

Dressing:
1 fed finthakket hvidløg
1 spsk fiskesauce
2 tsk sukker
2 kafir-limeblade
1 spsk raps- el. jordnøddeolie
Saft af 1 limefrugt

Tilbehør:
Kogte jasminris eller vilderis

Tilberedning:

Lad rejerne dryppe af i en sigte. Skær tomaterne i
både og løget i tynde skiver. Flæk agurkerne, og
skær dem i ½ cm tykke skiver på skrå. Skær chilierne
i tynde skiver. Skyl og tør salaten, riv den i grove
stykker, og anret den på et fad. Pisk ingredienserne
til dressingen sammen. Vend rejer, grøntsager og
dressing grundigt sammen. Anret rejesalaten på
salatbladene, og drys med frisk koriander.

Servér salaten med kogte jasminris eller vilderis.

Kilde:

 

 

Instagram

Fang os på instagram.com/launis_1958

Instagram

Follow us on: instagram.com/launis_1958

Kontakt os

Send os en mail nedenfor, så kontakter vi dig snarest

(*)
(*)
(*)