Art: Penaeus monodon
Vores opdrættede Madagaskarrejer lever under meget naturlige forhold, hvilket vil sige, at der kun er mellem 5 og 10 rejer pr. kvadratmeter i dammene, som fordeler sig over mere end 1.600 hektar. Pga. den begrænsede tæthed, er der virkelig tale om et unikt nicheprodukt, hvoraf der også kun forefindes en meget lille årlig mængde.
Rejerne opdrættes efter alle kunstens regler for at skåne miljøet og det følsomme økosystem. Desuden lever rejerne hovedsageligt af den naturlige foder som vandet bringer med, og kun efter behov suppleres der med foder. Den tilførte foder er udelukkende fremstillet af naturlig fisk og plantedele, uden brug af hverken GMO eller antibiotika.
Vores leverandør gør, i samarbejde med en stor miljøorganisation, en kæmpe indsats for at forbedre økosystemet på Madagaskar. Der plantes både mangrove og skove på øen.
Ønsker man en smagsoplevelse ud over det sædvanlige, så er det vores luksus Madagaskarrejer, man bør vælge. Vi anbefaler Madagaskarrejen til tapas, snacks, forretter eller sågar i en hovedret, da den er meget kødfuld.
Vi tilbyder Madagaskarrejer følgende forpakninger:
Som MAP (modificeret atmosfærisk pakning) i transparente bakker:
80 til 800 gram nettovægt